دمکراسی از آن نوع


 

تعریف: دمکراسی روشی ست معین برای رسیدن به نتایج نا معین.

 

در هر جامعه ای نیل به آزادی و امنیت هنوز حرف اول را می زند.ایران کشوریست جوان و در پسا پرده٬ دمکراتیک.از این رو بستن درها بر روی قشر جوان میتواند عواقب خطرناکی به دنبال داشته باشد.جوان در ابتدا خواهان آزادی اجتماعی ست ولی این مطلبی ست که به نظر آقایان کفر است.از آن بگذریم و آن را کفر به حساب آوریم!

باید از خود بپرسیم که آیا دولت جمهوری اسلامی آیا بر پایه ی دمکراتیک پایه گذاری شده است("ما انقلاب نکردیم برای آنکه دمکراسی را در ایران حاکم کنیم" از گفته های رییس جمهور انتخابی مردم!) دولتی که به صراحت اعلان کند که ما خواهان دمکراسی نیستیم باید چطور خود را دمکراتیک بنامد؟

 

ایران کشوری است که جمعیت تقریبا ده میلیونی کرد را در خود گنجانده است .وقتی در قانون٬ من که از اقلیت ها هستم نتوانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم و بزرگتر از آن از نوشتن وخواندن به زبان مادریم محروم باشم آیا جای تامل در این قانون به اصطلاح اساسی نیست.

 

انتخابات برگزار شد ولی با شرکت اقلیت کردها٬ آقای احمدی نژاد نباید از خود بپرسدکه چرا این عده کم از کردها شرکت کردند؟

باید خدمتتان عرض کنم که کردها در هر حالی خواهان دمکرا سی هستند و برای گرفتن حق خود آخرین تلا ششان را می کنند لذا شمایی که در قانونتتان صحبت از شهروند درجه دو و سه می نمایید باید این را بدانید که چشم ملت کرد باز شده است هنوز  1989 وین و میکو نوس را از یاد نبرده اند و نخواهند برد و تا کشاندن عاملانشان به دادگاه آرام نخواهند نشست.

 

این نسل از نوادگان بزرگ مردیست که هرگز تن به ذلت و خواری نداد و در آخرین لحظات عمرش از این که در راه آزادی ملتش جان می سپارد خشنود بود.

 

دمکراسی آن هم از آن نوع پیشکش شما و آقازاده ها یتان باد. پس باز خدمتتان عرض می کنیم که کردستان همیشه خواهد بود.

خاله پیره و قه ندیل

نظرات 1 + ارسال نظر
برای خاله بیره و رفیقکه سه‌شنبه 5 مهر‌ماه سال 1384 ساعت 12:07 ب.ظ

سباس بو تو له کویه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد